Via Veneto

Chef Sergio Humada

Parlar de Via Veneto és parlar d’una trajectòria llarga i brillant en la restauració de Barcelona. Des del 1967, aquest distingit restaurant forma part de la gastronomia més selecta de la ciutat, amb un estil elegantment clàssic i una filosofia culinària modernitzada.

  • Sarrià-Sant Gervasi
  • De mercado
  • Tradicional
  • Moderna

Via Veneto és un dels restaurants de referència de Barcelona, com ho reflecteix la seva brillant història. Ofereix un servei d’alta escola, amb una cuina premiada amb estrella Michelin i un celler excepcional a sis metres sota terra amb més de deu mil vins, un autèntic tresor de l’enologia.

El seu disseny Belle Époque, seguint la tradició modernista de la ciutat, mereix per si sol la visita. I encara més poder reservar la que va ser la taula preferida de Salvador Dalí.

Dirigit per José Monje i el seu fill Pedro, i amb el xef Sergio Humada a la cuina, presenta plats de sabors reconeixedors i ben marcats, amb construccions d’avantguarda. En aquesta línia es creen els tagliolini amb ou de Calaf a baixa temperatura i tòfona negra de Graus confitada; el bacallà confitat al pil-pil de cítrics amb cargolins de mar, o l’ànec rostit en el seu propi suc à la presse.

Reconeixaments: Estrella Michelin, 3 Sols Repsol, millor restaurant de Barcelona (Guia Macarfi)

  • Wifi
  • Celler
  • Accés per a minusvàlids
  • Espais reservats
  • Pàrquing gratuït

Adreça

Ganduxer, 10
08021 Barcelona

Contacte

932 007 244
www.viaveneto.es
info@viaveneto.es

Horari de cuina

De dilluns a divendres:
de 13:00 a 15:45 h i de 20:00 a 23:45 h
Dissabte: de 20:00 a 23:45 h

Xarxes socials

Facebook
Instagram
Twitter

Insigna