Speakeasy

Chef Iván Cruz

El Chicago dels anys vint al centre de Barcelona del segle XXI. Speakeasy és un restaurant clandestí que, allotjat al magatzem de la cocteleria Dry Martini i amb entrada pròpia pel carrer Còrsega, ret homenatge als locals clandestins de l’època de la Llei Seca.

  • Eixample
  • Mediterránea
  • De autor

Javier de las Muelas, creador de Speakeasy, ha aconseguit recrear l’esperit dels locals il·legals de Chicago i Nova York durant la Llei Seca. Ampolles pertot arreu, mobles de fusta, llum tènue i el toc elegant del jazz.

En aquest ambient singular que flirteja amb el que està prohibit, la cuina del xef Iván Cruz –mediterrània i d’autor– convida a degustar un exquisit arròs del delta de l’Ebre, un magnífic chateaubriand o el cèlebre steak tartare made in Speakeasy.

A més, el restaurant està connectat amb una de les millors cocteleries del món, ideal per assaborir els plaers de la clandestinitat.

Reconeixaments: Primer restaurant clandestí d’Europa (TripAdvisor)

  • Wifi
  • Celler
  • Accés per a minusvàlids
  • Espais reservats

Adreça

Aribau, 162
08036 Barcelona

Contacte

932 175 080
www.drymartiniorg.com
reservas@drymartiniorg.com

Horari de cuina

De dilluns a divendres:
de 20:00 a 01:00 h (cuina fins a les 23:30 h)
Dissabte migdia, diumenge i festius, tancat

Xarxes socials

Facebook
Instagram

Insigna