Restaurant Sergi de Meià

Chef Sergi de Meià

Sergi de Meià és un restaurant de cuina catalana, creativa, ecològica i de proximitat. No hi caldria afegir res més, a la descripció, tan sols seure a una taula del restaurant i gaudir de l’autenticitat i la sinceritat de la seva proposta gastronòmica.

  • Eixample
  • De autor

El xef Sergi de Meià ha aconseguit que el seu restaurant tingui una veu pròpia i inconfusible. Amb una senzillesa i una sensibilitat exquisides, ha posat la innovació al servei de la cuina tradicional, de vegades fent arqueologia culinària per recuperar receptes catalanes de fa segles. Amb la seva filosofia slow food, treballa amb ingredients de proximitat i 100% ecològics, cuidant al màxim el territori, els productors locals i la biodiversitat.

La calidesa acollidora del restaurant, en sintonia amb la seva filosofia, convida a descobrir sabors que canvien amb les diferents estacions, tot i que sempre es pot trobar a la carta l’arròs de mar, el ceviche de verdures o la carbassa a la morisca.

Sergi de Meià també adapta plats per a vegans, vegetarians i persones amb intoleràncies alimentàries.

Reconeixaments: Millor restaurant ecològic (Barcelona Street Lovers)

  • Wifi
  • Celler

Adreça

Aribau, 106
08036 Barcelona

Contacte

931 255 710
www.restaurantsergidemeia.cat
sergi@restaurantsergidemeia.cat

Horari de cuina

De dimarts a dissabte:
de 13:30 a 15:30 h i de 20:00 a 22:30 h

Xarxes socials

Facebook
Instagram
Twitter

Insigna