Semproniana

Chef Ada Parellada

Entrar al restaurant Semproniana és entrar en un lloc gairebé màgic, on la decoració atrevida i sofisticada i la cuina d’Ada Parellada el converteixen en un local amb un encant únic.

  • Eixample
  • De mercado
  • Mediterránea
  • De autor
  • Moderna

Tot i que Semproniana podria entrar a la categoria de restaurants de cuina tradicional catalana, caldria apuntar uns detalls significatius per definir-lo amb més precisió. Les seves receptes tenen un toc de creativitat afegida que les converteix en experiències gastronòmiques originals. Els plats s’elaboren amb productes de mercat i de proximitat, amb respecte mediambiental, i es presenten en racions petites, mitjanes o grans per compartir (o no).

En aquest espai amb un cert aire romàntic ens podem sorprendre amb el macarró farcit de botifarra negra, l’arròs venere amb sobrassada i formatge de Maó o el fred i calent de foie amb parmesà.

Reconeixaments: Guia Michelin

  • Wifi
  • Celler
  • Accés per a minusvàlids
  • Espais reservats

Adreça

Rosselló, 148
08036 Barcelona

Contacte

934 531 820
semproniana.net/es
semproniana@semproniana.net

Horari de cuina

De 13:15 a 15:45 h
Nits de dimarts a dissabte:
de 20:30 a 23:00 h

Xarxes socials

Facebook
Instagram
Twitter

Insigna