Roig Robí

Chef Mercè Navarro

Roig Robí és un clàssic en tots els sentits, tant per l’experiència que atresora –amb més de trenta anys a Barcelona– com per l’elegància de la seva cuina i la seva impecable posada en escena.

  • Sarrià-Sant Gervasi
  • De mercado
  • Tradicional
  • Mediterránea

Roig Robí és sinònim de gust, confort i elegància. El restaurant és fidel a una cuina honrada, hereva dels sabors catalans tradicionals i actualitzada al temps i als gustos actuals. A les mans de la xef Mercè Navarro arriba peix i marisc fresc dues vegades al dia; vedella de la DO Pirineus; xai de la vall d’Esgueva; garrí de Huelva; tòfones, bolets i espàrrecs directament del recol·lector, etc.

Amb senzillesa i bon gust s’elaboren plats com l’arròs amb espardenyes, el tàrtar de llobarro i gambes o el peix de la llotja al forn amb patates. Tot això ben maridat amb un celler magnífic i amb la bellesa de la decoració i del jardí interior.

Reconeixaments: 1 Sol Repsol

  • Wifi
  • Celler
  • Espais reservats
  • Pàrquing gratuït

Adreça

Sèneca, 20
08006 Barcelona

Contacte

932 189 222
www.roigrobi.com
roigrobi@roigrobi.com

Horari de cuina

De 13:30 a 16:00 h i de 20:30 a 23:30 h

Xarxes socials

Facebook

Insigna