Gaig

Chef Carles Gaig

Tot un clàssic de l’alta restauració barcelonina. El restaurant Gaig reinterpreta receptes tradicionals mediterrànies amb una senzillesa exquisida, i ho fa cedint un protagonisme especial al producte fresc autòcton.

  • Eixample
  • De mercado
  • Tradicional
  • Mediterránea
  • De autor

Tradició i innovació són dos pilars essencials en la filosofia de Carles Gaig. En la trajectòria d’aquest prestigiós restaurant barceloní sempre s’ha posat el focus en el producte fresc de primeríssima qualitat, presentat de forma original i delicada, sense artificis. D’aquest concepte gastronòmic neixen plats com el caneló tradicional amb crema de tòfona negra, el trio de tàrtars (gamba de Palamós, llobarro i tonyina) o el garrí desossat i cruixent.

Un celler ampli i selecte complementa a la perfecció l’oferta d’aquest restaurant elegant, amb estrella Michelin i altres reconeixements de primer nivell.

Reconeixaments: Estrella Michelin (des del 1993), 1 Sol Repsol, Premi Nacional de Gastronomia (1999)

  • Wifi
  • Celler
  • Accés per a minusvàlids
  • Espais reservats

Adreça

Còrsega, 200
08036 Barcelona

Contacte

934 532 020
www.restaurantgaig.com
info@restaurantgaig.com

Horari de cuina

De dimarts a dissabte:
de 13:30 a 15:30 h i de 20:30 a 23:00 h
Diumenges i festius:
de 13:30 a 15:30 h
Dilluns, tancat

Xarxes socials

Facebook
Twitter

Insigna