Nectari

Chef Jordi Esteve

El restaurant Nectari, del xef Jordi Esteve, aconsegueix un equilibri magnífic entre innovació i tradició, tant en la seva proposta gastronòmica com en tot l’ambient que envolta el comensal.

  • Eixample
  • De mercado
  • Mediterránea
  • De autor

Jordi Esteve és un virtuós del producte i artífex d’un restaurant de cuina mediterrània amb un segell personal inconfusible. La carta desborda imaginació i receptes sorprenents i actuals, sobre la base de la cuina tradicional. Esteve fuig de la fusió complexa de sabors i textures i aposta pel producte autòcton de temporada.

De peix, gall de Sant Pere amb porro confitat i espàrrecs de marge; de carn, tomahawk amb romaní i microvegetals, i de postres, coulant de xocolata amb sorbet de cítric i mà de Buda, entre altres especialitats selectes. El Nectari, a més, és un restaurant molt ben connectat amb zones de negocis com l’estació de l’AVE o la Fira de Barcelona.

Reconeixaments: Estrella Michelin

  • Wifi
  • Accés per a minusvàlids
  • Espais reservats

Adreça

València, 28
08015 Barcelona

Contacte

932 268 718
www.nectari.es
reserves@nectari.es

Horari de cuina

De 13:30 a 15:30 h i de 20:00 a 22:45 h

Xarxes socials

Facebook
Instagram

Insigna