Louis 1856

Chef Jordi Vilà

Louis 1856 és un homenatge al restaurant clàssic de tota la vida, amb un enfocament renovador adaptat als nous temps. El punt de partida de la seva proposta original és la seva ubicació sorprenent: l’antiga sala de fermentació de la fàbrica Moritz, on la marca cervesera va començar el seu camí el 1864.

  • Ciutat Vella
  • Internacional

Louis 1856 és un projecte innovador de Moritz sota la direcció gastronòmica de Jordi Vilà, xef amb estrella Michelin. En un ambient confortable, Louis 1856 permet viure una experiència única a l’emblemàtic espai de l’antiga fàbrica de cervesa.

La carta aposta pel maridatge de receptes catalanes i franceses, emplatades davant del client i acompanyades d’una extensa carta de vins de més de tres-centes referències d’arreu del món. El chateaubriand de vaca vella amb foie a la sal, el xuletó de turbot a la brasa o els deu milfulls que porten al carro de les postres són algunes de les seves delícies imprescindibles.

  • Wifi
  • Celler
  • Accés per a minusvàlids
  • Espais reservats
  • Pàrquing gratuït

Adreça

Ronda Sant Antoni, 41
08011 Barcelona

Contacte

934 253 770
www.louis1856.com
reserves@louis1856.com

Horari de cuina

De dimecres a diumenge:
de 13:30 a 16:00 h i de 20:00 a 23:30 h
Dilluns i dimarts, tancat

Xarxes socials

Facebook
Twitter
Instagram

Insigna