Llamber

Chef Francisco Heras

Una taverna gastronòmica amb aires asturians triomfa a Barcelona. Llamber ha convertit un antic magatzem de fruita del Born en un espai on el bon gust se serveix en forma de tapes, platets i copes de bon vi.

  • Ciutat Vella
  • De mercado
  • Mediterránea
  • De autor
  • Tapas

Francisco Heras uneix tradició, proximitat i avantguarda en una saborosa carta de tapes i platets d’autor, respectant de forma exquisida la qualitat de la matèria primera. En les tapes i els platets de Llamber s’hi degusten creacions amb el millor producte local i nacional, de la Mediterrània i del Cantàbric, del Pirineu i del camp asturià... De cada lloc, el millor.

En aquest espai emblemàtic i acollidor es pot llamber (‘picar’, en bable) la botifarra amb calamarsons, l’anxova de la Mediterrània amb pa dolç de farina d’espelta i formatge La Peral amb melmelada de tomàquet, o les patatinas al cabrales amb praliné d’avellanes.

Reconeixaments: Slowfood Cataluña 2016, Guia dels 100 millors restaurants de Catalunya

  • Terrassa
  • Wifi
  • Celler
  • Accés per a minusvàlids
  • Espais reservats

Adreça

Fusina, 5
08003 Barcelona

Contacte

933 196 250
www.llamber.com
info@llamber.com

Horari de cuina

De 09:00 a 01:30 h

Xarxes socials

Facebook
Instagram

Insigna