Informal

Chef Marc Gascons

Amb Marc Gascons a càrrec de la cuina, el restaurant Informal s’ha fet un lloc en l’alta gastronomia barcelonina. La seva particular visió renovadora de la cuina tradicional catalana i mediterrània és pur aire fresc en l’oferta de restauració de la ciutat.

  • Ciutat Vella
  • De mercado
  • Mediterránea
  • De autor
  • Tapas
  • Moderna

A la planta baixa de l’hotel The Serras, a un pas del mar, el restaurant Informal és el resultat d’un projecte gastronòmic innovador i acollidor, entre la sofisticació i l’essència, entre el luxe i la informalitat.

Marc Gascons, guardonat amb una estrella Michelin a Els Tinars (Llagostera), proposa una cuina fresca, jove i informal, basada en la tradició catalana i mediterrània i en una selecció exigent de productes de temporada locals i de proximitat. Entre les seves especialitats figuren plats i tapes com la coca de roast beef amb parmesà i tòfona negra, els nyoquis melosos de patata o el canelonet de pollastre amb bolets, especialitats ideals per compartir i per acompanyar amb la impressionant carta de vins.

La cirereta la posa la terrassa que hi ha dalt de l’edifici, on es pot prendre un còctel amb vistes sobre la Barceloneta i el Port Vell.

Reconeixaments: Guia Michelin

  • Terrassa
  • Wifi
  • Celler
  • Accés per a minusvàlids

Adreça

De la Plata, 4
08002 Barcelona

Contacte

931 691 869
www.hoteltheserrasbarcelona.com/es/informal.html
informal@hoteltheserras.com

Horari de cuina

De 13:00 a 16:00 h i de 19:30 a 22:30 h
Divendres i dissabte: se serveixen sopars fins a les 23:30 h

Xarxes socials

Insigna