Hoja Santa

Chef Paco Méndez

El nom Hoja Santa neix d’un viatge d’Albert Adrià i Paco Méndez per Oaxaca, Mèxic. El seu amor pel país americà s’ha materialitzat en aquest restaurant, una aventura gastronòmica que transmet els sabors i les tradicions mexicans.

  • Eixample
  • Tradicional
  • Internacional
  • De autor
  • Moderna

La gastronomia mexicana és rica i està plena de contrastos, fruit del contacte amb altres cultures i d’un territori extens de clima molt divers. La proposta d’Hoja Santa és una visió lliure i moderna de la cuina mexicana tradicional, que ens convida a recórrer les diferents regions del país i les seves millors receptes. Els plats presenten el producte com a principal protagonista, ben secundat per les salses per aconseguir els sabors típics del país.

D’aquest suggeridor i autèntic viatge gastronòmic a Mèxic en tornem amb el record de delícies com el mole d’all negre amb alvocat, la gamba amb mole de macadàmia i anacards o el chichilo negre amb llom baix. I tot des d’aquest pintoresc restaurant, en un tranquil carrer de vianants a pocs minuts de Montjuïc i de la plaça Espanya.

Reconeixaments: Estrella Michelin, premi Salsa de Chiles 2015 al millor restaurant de cuina estrangera

  • Wifi
  • Celler
  • Accés per a minusvàlids
  • Espais reservats

Adreça

Av. Mistral, 54
08015 Barcelona

Contacte

933 482 194
www.hojasanta.es
info@hojasanta.es

Horari de cuina

De dimarts a dijous: de 19:00 a 22:30 h
Divendres i dissabte: de 13:00 a 14:30 h
Diumenge i dilluns, tancat

Xarxes socials

Facebook
Instagram
Twitter

Insigna