Hofmann

Equipo Hofmann

Hofmann és un cognom il·lustre de l’alta gastronomia de Barcelona. El restaurant, vinculat a la prestigiosa escola d’hostaleria, és un magnífic exponent de la fusió de cuina tradicional i avantguardista.

  • Sarrià-Sant Gervasi
  • De mercado
  • Tradicional
  • Mediterránea

Un repertori ampli d’estils i tècniques. Una reinterpretació creativa de la cuina tradicional. Una proposta culinària amb arrels típicament mediterrànies, inspirada en el receptari clàssic català. Una selecció molt acurada de matèries primeres. Una elaboració delicada i una presentació que fuig d’improvisacions. Així és el restaurant Hofmann, amb la gran direcció de cuina de Silvia Hofmann.

En una carta que canvia tres cops l’any (tardor, hivern i primavera), i on el producte és l’estrella, hi ha delícies per al paladar com la coca de sardines a la brasa estil Mediterrani; el caneló de vedella amb foie, crema de formatge trufada i teula, o les postres clàssiques, amb fina capa de pasta fil·lo cruixent i crema de vainilla.

Reconeixaments: Estrella Michelin

  • Wifi
  • Celler
  • Accés per a minusvàlids
  • Espais reservats

Adreça

Granada del Penedès, 14-16
08006 Barcelona

Contacte

932 187 165
www.hofmann-bcn.com
restaurante@hofmann-bcn.com

Horari de cuina

De dilluns a divendres:
de 13:30 a 15:45 h i de 21:00 a 23:00 h
Dissabte: de 21:00h a 23:00 h

Xarxes socials

Facebook
Instagram
Twitter

Insigna