Etapes

Chef Pol Montes

Etapes aposta clarament per la recuperació de les essències i els sabors de la cuina mediterrània, una filosofia recollida en cadascuna de les receptes i en els vins servits al restaurant.

  • Eixample
  • Mediterránea

La rica gastronomia mediterrània presenta la seva versió més moderna i estètica al restaurant Etapes, de la mà del xef Pol Montés. La carta reflecteix un esforç decidit per recuperar sabors i aromes de la cuina tradicional mediterrània. En són bons exemples el caneló de rostit amb beixamel trufada, el llamàntol amb linguine negre de sípia a la tòfona blanca, o el garrí amb préssec, ceba platillo i puré de carxofa.

El celler també adquireix un protagonisme essencial en aquesta línia gastronòmica. Etapes té més de quatre-centes referències que prioritzen les varietats de raïm autòctones i les produccions limitades de varietats recuperades per productors locals.

Reconeixaments: Bib Gourmand, Routard, Certificat d’Excel·lència (TripAdvisor), Topchoice

  • Terrassa
  • Wifi
  • Celler

Adreça

Enric Granados, 10
08007 Barcelona

Contacte

933 236 914
www.etapes.cat
etapes@etapes.cat

Horari de cuina

De dilluns a divendres:
de 13:00 a 15:30 h
De dilluns a diumenge:
de 20:00 a 23:00 h

Xarxes socials

Facebbok

Insigna