Dos Torres

Chef Carlos Cases

A la zona alta de Barcelona, el restaurant Dos Torres exhibeix amb elegància un emplaçament magnífic –en una vil·la modernista enjardinada del segle XX– i una cuina de qualitat amb una atenció exquisida pels detalls.

  • Sarrià-Sant Gervasi
  • De mercado
  • Mediterránea
  • Tapas

L’ambient selecte del restaurant Dos Torres marida a la perfecció amb la seva cuina de mercat i mediterrània. El xef Carlos Cases treballa amb excel·lència el producte de temporada i proposa una carta amb receptes com el ravioloni d’ànec amb salsa de bolets o el pop en tempura d’aigua de mar amb escabetx de ceps.

Els diferents espais i sales del restaurant, inclosa la terrassa, on es respiren sensacions molt agradables, tenen una gran capacitat per allotjar esdeveniments de tota mena, amb la possibilitat d’incloure-hi el showcooking de Dos Torres.

Reconeixaments: Certificat d’Excel·lència

  • Terrassa
  • Wifi
  • Celler
  • Accés per a minusvàlids
  • Espais reservats

Adreça

Via Augusta, 300
08017 Barcelona

Contacte

932 066 480
www.restaurantedostorres.com
info@restaurantedostorres.com

Horari de cuina

De 13:00 a 01:00 h

Xarxes socials

Facebook
Instagram

Insigna