Dos Palillos

Chef Albert Raurich

El qui va ser cap de cuina d’elBulli, Albert Raurich, és l’alma mater del Dos Palillos. El restaurant brilla amb una proposta de cuina asiàtica que es presenta en forma de tapes selectes per degustar.

  • Ciutat Vella
  • De autor
  • Tapas

Dos Palillos pot encaixar en la categoria de restaurant de tapes. I també en la de cuina asiàtica, amb receptes del Japó, la Xina, Tailàndia o el Vietnam. Però els seus creadors han sabut dotar-lo d’una personalitat única i l’han convertit en una experiència gastronòmica selecta, adornada amb l’espectacle de la cuina a la vista, en què els cuiners elaboren els plats i els serveixen directament al comensal.

El restaurant té dos espais diferents. A la barra asiàtica s’ofereix el menú de degustació, amb una àmplia llista de plats com el yuba-mochi, la soja en tres colors o l’ànec Pequín. Al bar de tapes, més informal, la carta permet triar entre una gran quantitat de plats freds, fregits, al vapor, woks, a la planxa, a la graella i postres.

Reconeixaments: Estrella Michelin, Condé Nast, Guia dels 100 millors restaurants de Catalunya, Zagat

  • Terrassa
  • Celler
  • Espais reservats

Adreça

Elisabets, 9
08001 Barcelona

Contacte

93 304 05 13
www.dospalillos.com
dospalillos@dospalillos.com

Horari de cuina

Dimarts i dimecres:
de 19:30 a 23:00 h
De dijous a dissabte:
de 13:30 a 15:30 h i de 19:30 a 23:00 h

Xarxes socials

Facebook
Instagram

Insigna