Céleri

Chef Xavier Pellicer

La cuina ecològica ja no és una rara avis en l’alta gastronomia de Barcelona. Locals com el Céleri l’han elevat a una altra dimensió, harmonitzant creativitat, innovació i sensibilitat pels productes sans i de proximitat.

  • Sarrià-Sant Gervasi
  • De mercado
  • Tradicional
  • Mediterránea
  • De autor

En un racó tranquil i acollidor de la ciutat, molt a prop de l’avinguda Diagonal i de la plaça Francesc Macià, Céleri proposa una carta a base de plats gastronòmics d’estil mediterrani elaborats amb productes ecològics i de km 0. Els plats giren al voltant de vuit verdures de temporada, que el xef Xavi Pellicer reinterpreta en tres versions: vegana, vegetariana i amb proteïna animal.

Entre les receptes insígnia de Pellicer trobem l’hummus amb cúrcuma i flors, la patata macària amb mongeta tendra i bolets, albergínia com un caviar, peixos de llotja i carns ecològiques.

La cuina oberta a la sala permet que el comensal vegi el procés d’elaboració dels plats que li serviran els mateixos cuiners.

  • Wifi
  • Accés per a minusvàlids

Adreça

Ptge. Marimon, 5
08021 Barcelona

Contacte

932 529 594
www.tribuwoki.com
info@tribuwoki.com

Horari de cuina

De dilluns a dissabte:
de 13:00 a 16:30 h i de 20:30 a 23:30 h

Xarxes socials

Facebook
Instagram

Insigna