Can Xurrades

Chef Rafa Martinez

Can Xurrades gaudeix d’una llarga trajectòria com a restaurant de cuina catalana, de mercat i amb un toc de creativitat en els seus plats. Però, sobretot, destaca per la seva especialització en autèntiques carns gourmet.

  • Eixample
  • De mercado
  • Tradicional
  • Mediterránea
  • De autor
  • Tapas

Can Xurrades pot presumir de ser l’únic restaurant barceloní on gaudir de la carn de bou Bos taurus ibericus, procedent de la serralada Ibèrica de Lleó. El xef Rafa Martínez la defineix com el caviar de les carns i, sens dubte, l’estrella de la carta és la mitjana d’aquesta raça de bou de 12 anys i 60 dies de maduració.

Altres suggeriments del xef són el turbot a la brasa estil Getaria, l’steak tartare d’en Rafa i el carpaccio de cargol bover amb oli d’herbes, a més de molts altres plats tradicionals i tapes per degustar en un menjador ampli i acollidor.

Per a una experiència única a la ciutat, Can Xurrades disposa d’un saló privat amb barbacoa de graella regulable amb carbó d’alzina al centre de la taula.

Reconeixaments: Premi a la millor tapa de Barcelona (2010, 2012 i 2014), únic restaurant amb l’exclusivitat a Catalunya del bou Bos taurus ibericus, considerat el boví més saludable del món

  • Terrassa
  • Wifi
  • Celler
  • Accés per a minusvàlids
  • Espais reservats
  • Pàrquing gratuït

Adreça

Casanova, 212
08036 Barcelona

Contacte

932 173 097
932 187 370
www.canxurrades.com
rafa@canxurrades.com

Horari de cuina

De 13:00 a 16:15 h i de 20:15 a 23:45 h
Diumenge nit, tancat

Xarxes socials

Facebook

Insigna