Caelis

Chef Romain Fornell

El qui va ser el xef més jove a obtenir una estrella Michelin, Romain Fornell, ha dotat el Caelis d’un llenguatge culinari propi, avantguardista, audaç i sempre respectuós amb el producte.

  • Eixample
  • Internacional
  • De autor

Passió pel producte, per la innovació, per la tradició i l’avantguarda, pels nous reptes de la cuina. És l’esperit que caracteritza Romain Fornell i que es materialitza en una proposta gastronòmica excepcional, de fortes arrels franceses. El menú ens sorprèn amb els macarrons mar i muntanya, amb llamàntol i carxofa confitada. Amb l’ànec à la presse. O amb les cèlebres postres de la casa Cristal Melba, amb mascarpone, gerds i préssec.

El restaurant Caelis està ubicat a l’hotel El Palace, l’antic Ritz de Barcelona, on es respira una atmosfera íntima, distingida i elegant.

Reconeixaments: Estrella Michelin, 2 Sols Repsol

  • Celler
  • Accés per a minusvàlids
  • Espais reservats

Adreça

Gran Via de les Corts Catalanes, 668
08010 Barcelona

Contacte

935 101 205
www.caelis.com
info@caelis.com

Horari de cuina

Dimarts: de 20:00 a 23:00 h
De dimecres a dissabte:
de 13:30 a 15:30 h i de 20:00 a 23:00 h
Diumenge i dilluns, tancat

Xarxes socials

Facebook
Instagram
Twitter

Insigna