Alvart

Chef Àlvar Ayuso Thorell

Alvart és el restaurant d’Àlvar Ayuso, on imprimeix el seu segell personal a una cuina que respon a la seva creativitat i honestedat, i on treu el màxim partit a cada producte. De vegades, el més senzill pot ser el més expressiu.

  • Eixample
  • De autor

Producte, sabor i tècnica. Aquesta és la “tríada sagrada” d’Àlvar Ayuso. La cuina d’autor arriba a la màxima expressió al seu restaurant, on proposa una experiència tranquil·la per gaudir de les sensacions que transmeten els plats a través de sabors i presentacions amb una estètica precisa i cuidada al mil·límetre.

Sobre una base tradicional de cuina catalana amb influències franceses, Àlvar treballa sense posar límits a la imaginació. Tot sembla possible. Realçant el producte i el concepte del plat, proposa idees brillants, com un peculiar mar i muntanya, la terrina de foie i vedella amb ceba fermentada o les avellanes i iogurt amb fruits vermells.

Reconeixaments: Finalista de Cuiner de l’Any a Alimentaria 2014 i a San Pellegrino Young Chef 2016

  • Wifi
  • Celler
  • Espais reservats

Adreça

Aribau, 141
08036 Barcelona

Contacte

934 305 758
www.alvart.es
info@alvart.es

Horari de cuina

De dimarts a dissabte:
de 13:00 a 15:30 h i de 20:00 a 22.30 h

Xarxes socials

Facebook
Instagram
Twitter

Insigna